Flyttstädning är viktigt att inte slarva med

Med en flytt, som i sig kan vara rätt kul, kommer ju det där med flyttstädning. Det är viktigt att man är noggrann med den, för annars kan det kosta pengar eller att du ska göra om det. Det kan vara smart att anlita en städfirma i Nynäshamn som gör det åt en. De gånger jag själv flyttat har jag flyttstädat på egen hand. Men flyttar jag igen, så tror jag att det lutar åt att få hjälp. Det finns även en bra städfirma på Flyttstädhaninge.se, om du bor i Haninge och vill ha städhjälp. 

Städa på egen hand

Om du föredrar att göra flyttstädningen på egen hand så går det så klart bra det med. Se bara till att få med alla moment som ska göras. En checklista är att rekommendera! Det är även smart att städa ett rum i taget. Du städar då alla delar av ett rum, sedan kan du bara stänga dörren när du är klar. 

Tänk på att städa alla utrymmen, skåp, lådor, lister, karmar med mera. I köket är det viktigt att du inte missar ugnen, bakom spisen, kylen, frysen, fläkten och så vidare. Samma sak med badrummet att du tar och gör rent golvbrunnen med mera. 

Missa inte heller att städa alla biutrymmen som balkong, garage, förråd, källare och så vidare. Alla fönster i hela bostaden ska även de putsas.  

Om du inte städar alls eller inte ordentligt när du flyttar, så kan du komma att få betala en städfirma som hyresvärden väljer. 

14 Aug 2020